1000L peralatan pakaryan pabrik for sale XHY-8001

Detalls cepet:

  • 1. Kapasitas saka peralatan pabrik for sale:
  • 1000L / kumpulan
  • 2. Aplikasi saka peralatan pabrik 
  • Brewpub, restaurant, hotel, bar, bakar-bakar, laboratorium, bir pabrik, wulangan, penelitian ilmiah, project engineering biologi, etc.

  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 1piece / bêsik
  • Sumber Kabisan: 100piece / bêsik saben Wulan
  • Port: NingBo
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    • peralatan pakaryan pabrik 1000L for sale

    • 1. Kapasitas saka peralatan pabrik for sale:
    • 1000L / kumpulan
    • 2. Aplikasi saka peralatan pabrik 
    • Brewpub, restaurant, hotel, bar, bakar-bakar, laboratorium, bir pabrik, wulangan, penelitian ilmiah, project engineering biologi, etc.
    • 3. Brief introduksi saka peralatan pabrik
    • 1)     bahan mentahan utama saka peralatan:  baja Food bahan stainless SUS304 utawa tembaga abang;
    • 2)     úa utama digunakake dening peralatan : Malt, Ragi, Hops lan Water
    • 3)     Bir kang bisa diprodhuksi dening peralatan:  beda Lager, Ale, Stout, Bock, Porter lan beda bir Green, bir Red, peteng bir, Kuning bir, Juice Beer, etc. bir klasik lan jinis bir anyar.
    • 4. sistem utama saka pesawat sakabehane peralatan pabrik
    Jeneng sistem Keterangan orane katrangan saka sistem
    Sistem Brewhouse Kanthi kapasitas 1000L / kumpulan
    Sistem fermentasi Karo cooling jaket lan jampel, 6 pcs saka fermenters 2000L utawa 12 pcs saka fermenters 1000L
    Sistem chilling 2 lembar mesin kulkasan
    CIP Cleaning System trolley stainless steel karo siji utawa loro nawakke
    sistem kontrol kontrol semi-otomatis karo meter digital utawa lengkap kontrol otomatis karo PLC
    bagean peralatan pesawat kebak bagean ndhukung
    • 5. Paket lan Delivery
    • 1) Paket: gelembung plastik film lan nang kertas Kraft njaba, tetep karo kabel wesi ing sing
    • 2) Delivery: dening segara ing wadhah. Kita bisa dadi namung tanggung jawab kanggo kiriman kanggo sampeyan.
    • 6. Instalasi lan nggunakake

    engineer Kita bisa pindhah ing luar negeri kanggo nuntun instalasi lan mulang carane kanggo masakan. Lan sawetara resep-resep Bir bisa diwenehake.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !