FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Kowe Pabrik produk dhewe?

Ya, kita kudu kita pabrik dhewe sing spesialisasine ing jinis hardwares jedhing.

Carane iku kemampuan pembangunan perusahaan saka produk lan designs?

We nindakake uga ing pangerten designs fashion lan ing desain ide. We kudu dhewe tim R & D kita kanggo gawe marem perlu item anyar.

Apa kaluwihan minangka produk?

Kabeh produk kita sing digawe saka tembaga karo Chrome plating lan stainless steel karo Rampung polesan, kang diangkah minangka dhuwur mburi, nanging ing rega sarujuk.

Apa perusahaan ngekspor kanggo Amerika Serikat lan EU?

Kanggo sampel produk asli (ing Simpenan), rega sampel bisa dadi padha rega supaya akeh, daya kapal ing biaya panuku OEM lan Potongan designs bakal ngisi miturut rancangan.
Nanging biaya sampel bakal dibalekake yen kita njaluk supaya akeh Panjenengan.

Apa sing istilah pembayaran?

Umumé, kita Quote at FOB Ningbo. Pembayaran 30% simpenan dening T / T sadurunge produksi, 70% baiance mbayar ing 7days marang kapal documents.Or L / C ing ngarsane.

Apa produksi Lead-wektu kanggo supaya akeh?

Umumé, njupuk 30-45 dina kanggo jumlahe 2 * 40H '' 45-60 dina ing sibuk mangsa utawa Potongan

designs.

Apa timbal-wektu kanggo sampel? Bisa nampa Paypal?

1-2 dina (ing Simpenan), 7 dina utawa maneh (Potongan / produk selaras). Ya kanggo jumlah cilik, kita bisa nampa Paypal.

Apa bab biaya kanggo conto lan layang sing?

Free sampel kanggo produk kita asli (ing Simpenan), daya kapal ing biaya OEM panuku lan

Potongan designs bakal ngisi miturut rancangan, biaya bakal dibalekake yen kita njaluk supaya akeh Panjenengan.

Arep digarap US?


WhatsApp Online Chat !