Kabar

  • Wektu kirim: Jul-07-2022

    Klasifikasi paling dhasar saka bir dipérang dadi rong kategori miturut proses pembuatan bir: ale (fermentasi ndhuwur) lan lager (fermentasi ngisor). Bentenipun antarane loro utamané dibayangke ing suhu fermentasi lan posisi ragi. Ragi Ale dianggo ing ...Waca liyane »

  • Ana prabédan antarane peralatan bir lan mesin vending anggur, kang bakal milih?
    Wektu kirim: Mei-16-2022

    Ana macem-macem jinis peralatan bir sing nggawe dhewe, sing menehi akeh pilihan, nanging uga nyebabake masalah. Amarga kualitas peralatan bir ora rata, akeh kanca sing lagi wae ngerti babagan peralatan bir ora patiya. Peralatan bir homebrew Ngarep-...Waca liyane »

  • Syarat teknologi kanggo nggawe omben-omben ing proses nggawe bir sing apik
    Wektu kirim: Mei-05-2022

    Yen sampeyan pengin nggawe bir olahan kanthi rasa ekspor sing lembut, sampeyan ora mung butuh peralatan bir sing luwih apik, nanging uga kudu ngetutake prosedur ing proses nggawe bir olahan. Klarifikasi bir ditindakake sajrone periode panyimpenan anggur kanggo ngendhaleni suspe ...Waca liyane »

  • Cara nggawe bir kerajinan sing berkualitas kanthi peralatan bir kerajinan
    Wektu kirim: Apr-12-2022

    Peralatan bir kerajinan bisa nggawe bir berkualitas tinggi, nanging isih ana sawetara masalah sing kudu digatekake nalika nggunakake peralatan bir. Dadi, yen sampeyan pengin nggawe bir kerajinan sing berkualitas tinggi, sampeyan kudu menehi perhatian marang akeh rincian. Ayo kita nuduhake sawetara faktor sing kudu dingerteni nalika nggawe bir berkualitas tinggi ...Waca liyane »

  • Sawetara perkara sing kudu digatekake ing tahap awal milih peralatan bir kerajinan
    Wektu kirim: Apr-06-2022

    1. Proses nggawe bir kerajinan kudu ditindakake (saben proses duwe transformasi saka proses menyang tujuan) 2. Nyerep asil riset teknologi pabrik bir saiki lan nggabungake kahanan nyata proses produksi bir kerajinan. Kinerja dhasar kudu cedhak karo kinerja ...Waca liyane »

  • Pamilihan bahan lan peralatan kanggo nggawe bir
    Wektu kirim: Mar-22-2022

    Gandum minangka gandum sing paling akeh ditandur ing donya, nanging ana sawetara varietas gandum sing cocok kanggo nggawe bir, lan mung varietas gandum putih kanthi endhog sing kurang lan isi kualitas sing bisa digunakake. Mulane, pabrik bir Yinnei jarang nggunakake minangka bahan tambahan. Malah yen digunakake minangka bahan tambahan ...Waca liyane »

  • Tangki fermentasi lan malt crushing peralatan bir
    Wektu kirim: Mar-15-2022

    Ana macem-macem jinis peralatan nggawe bir ing proses produksi bir lan bir, salah sijine yaiku tangki fermentasi. Tangki fermentasi nuduhake piranti sing digunakake ing industri kanggo fermentasi mikroba. Awak utama iku umume silinder utama digawe saka pl ...Waca liyane »

  • Cara reresik sing bener saka peralatan nggawe bir
    Wektu kirim: Mar-07-2022

    Ing konteks bir massal sing saya jenuh, pasar bir kerajinan luwih disenengi dening akeh wong. Pasar bir kerajinan nuduhake tren pangembangan paling dhuwur, lan bir kerajinan wis akeh banget. Saka 2016 nganti 2025, siklus sepuluh taun anyar industri bir kerajinan maju ...Waca liyane »

  • Apa sing kudu digatekake nalika nggunakake peralatan nggawe bir?
    Wektu kirim: Mar-01-2022

    Bahan peralatan nggawe bir Saiki, ana akeh jinis peralatan nggawe bir, nanging sing paling umum yaiku sing digawe saka stainless steel, tembaga lan aluminium. Sampeyan kudu nggabungake proses nggawe bir kanggo milih bahan sing paling apik kanggo sampeyan. Uga, sampeyan kudu ngerti yen ana wong ...Waca liyane »

  • Fitur apa sing dibutuhake kanggo peralatan nggawe bir?
    Wektu kirim: Feb-18-2022

    Ana akeh peralatan nggawe bir ing pasar, lan peralatan nggawe bir sing cocog kanggo sampeyan beda-beda. Peralatan nggawe bir beda-beda gumantung saka volume anggur, lan pancene, kabeh gumantung saka tujuan lan kabutuhan sampeyan. Sing paling penting, sampeyan kudu ngerti apa sing paling sampeyan butuhake lan apa sing paling apik kanggo sampeyan ...Waca liyane »

  • Proses nggawe bir kanthi peralatan pabrik
    Wektu kirim: Feb-10-2022

    Proses nggawe bir kanthi peralatan pabrik angel kanggo akeh wong, nanging ora angel yen sampeyan ngerti langkah-langkah dhasar nggawe bir. Malt umume digawe saka gandum mentah, gandum, gandum utawa rye, sing banjur garing lan kadhangkala dipanggang. Ing pabrik bir, malt ditularake liwat ...Waca liyane »

  • Apa kaluwihan utama peralatan fermentasi?
    Wektu kirim: Dec-29-2021

    Model peralatan pembuatan bir umume dipérang dadi 100L, 200l, 300L, 500L, 1000L, 2000L, lan liya-liyane. Model peralatan sing beda duwe rega sing beda. Pisanan, nemtokake ukuran model peralatan miturut ukuran area situs, banjur setel miturut model bisnis, t ...Waca liyane »

  • Bir bir: nuduhake limang crita sajarah singkat
    Wektu kirim: Dec-20-2021

    1. Bir kudu saingan karo teh Sajrone periode "era utawa rasional" ing abad kaping 18, Eropa semi-anti-alkohol. Kanthi mundhake kopi lan teh, rega bir rada mudhun. Ing Amerika Serikat, larangan minuman beralkohol wiwit taun 1920 nganti 1933 ora sah, mula bendungan ...Waca liyane »

  • Kepiye cara milih siji mesin lan mesin pamisah ing bir sing apik?
    Wektu kirim: Dec-15-2021

    Kanthi perkembangan booming pasar bir olahan lan nganyarke tingkat konsumsi wong, liyane lan liyane restoran lan bar introduce peralatan bir olahan. Nyedhiyani pelanggan layanan bir olahan liwat nggawe dhewe lan dodolan awis. Akeh wong sing ragu-ragu babagan ...Waca liyane »

  • Peralatan bir: dhasar nggawe bir
    Wektu kirim: Nov-22-2021

    Bir minangka minuman beralkohol sing umum banget, derajate ora setinggi anggur putih, nanging rasane uga disenengi dening akeh wong. Isi alkohol ora dhuwur, nanging rasa anggur isih ana. Rasa bahan mentah sing beda uga beda. Umume, omben-omben bir sing umum yaiku ...Waca liyane »

  • Pemilihan peralatan pembuatan bir lan proses produksi pembuatan bir
    Wektu kirim: Nov-15-2021

    Yen sampeyan ora milih peralatan nggawe bir sing tepat, pancen angel banget kanggo kabeh wong nggawe anggur kanthi rasa sing apik lan kualitas terjamin. Kajaba iku, ana macem-macem jinis peralatan nggawe bir, mula yen sampeyan ora milih sing bener, anggur bisa uga luwih enak. Kanggo tradisi ...Waca liyane »

  • Kepiye cara nindakake kontrol fermentasi ing peralatan pabrik?
    Wektu kirim: Nov-09-2021

    Carane nindakake kontrol fermentasi ing peralatan brewery. Fermentasi minangka langkah kunci sing penting kanggo nggawe bir. Cara ngontrol fermentasi sajrone proses produksi saben dina peralatan pabrik bakal menehi informasi luwih lengkap babagan carane nggawe bir sing berkualitas tinggi. Fermentasi bir ditindakake ...Waca liyane »

  • Posting wektu: Apr-28-2018

    Pangopènan peralatan bir. Peralatan bir utamane kalebu: gilingan, ketel saccharifying, tank filter, tank sedimentasi, penukar panas piring, tangki fermentasi, adol kolom anggur, kulkas, kothak refrigeran, kabinet kontrol lan liya-liyane. Sabanjure, ayo sinau babagan pangopènan lan pangopènan ...Waca liyane »

  • Posting wektu: Apr-28-2018

    Apa bir mentah? Ora kaya bir biasa, bir asli ora disaring lan diproses langsung saka tangki fermentasi. Amarga ngemot jumlah tartamtu saka ragi aktif saiki turbidity tartamtu, werna karo umpluk arang banget sugih, sugih mambu, rasa, seger, roso unik, pantes bir famil...Waca liyane »

  • Absolute Beginner kang Guide kanggo Google Analytics
    wektu Post: Aug-10-2015

    Yen sampeyan ora ngerti apa Google Analytics punika, wis ora diinstal ing website, utawa wis diinstal nanging ora tau katon ing data, banjur kirim iki kanggo sampeyan. Nalika iku hard kanggo akeh pracaya, ana isih situs sing ora nggunakake Google Analytics (utawa Analytics sembarang, kanggo ...Waca liyane »

Obrolan Online WhatsApp!