200L-4000L Karajinan Beer Fermentasi tank XHY-8009

Detalls Gancang:

  • bubuka ringkes tina Beer fermentasi tank:
  • Kabéh tanghi utama jeung asesoris sahiji sistem bir brewing téh sadayana dihasilkeun dina dahareun kelas stainless steel. Éta téh kabéh dihasilkeun kalayan technics dewasa keur ngajamin kualitas sarta ngagunakeun. Urang ogé nyadiakeun layanan of instalasi, nalika anjeun meunang sagala parabot, Anjeun ngan perlu diajar kumaha ngagunakeun eta.

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1piece / lembar
  • Suplai Kamampuhan: 100piece / buah per Bulan
  • Port: NingBo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    • 200L-4000L Karajinan Beer Fermentasi tank  
    • bubuka ringkes tina Beer fermentasi tank:
    • Kabéh tanghi utama jeung asesoris sahiji sistem bir brewing téh sadayana dihasilkeun dina dahareun kelas stainless steel. Éta téh kabéh dihasilkeun kalayan technics dewasa keur ngajamin kualitas sarta ngagunakeun. Urang ogé nyadiakeun layanan of instalasi, nalika anjeun meunang sagala parabot, Anjeun ngan perlu diajar kumaha ngagunakeun eta.
    • Fitur: 
    • 1.Insulated, ngajaga hawa otomatis;
    • 2.With cooling jaket;
    • handap 3.Conical;
    • 4.Keeping jeung régulasi tekanan otomatis;
    • 5.No sudut maot dina sakabeh tank;
    • 6.With garing hops pot.
    • Kapasitas tank fermentasi kami bisa nyadiakeun:
    • 100L mun 6000L
    • Kapasitas tank fermentasi kami bisa nyadiakeun:
    • Bir fermenter ogé disebut minangka Fermenter, fermenting tank, CKT, CCT, unitank.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !