imah brew SLET XHY-8007

Detalls Gancang:

Processing: Fermenting Equipment, imah brew
Kaayaan:  New
Jumlah modél:  SLET-800l Brand Nami: SLET
Tegangan:  3 fase, 380V 50HZ / 220V 60HZ Tipe ngolah:  gandum

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1piece / lembar
  • Suplai Kamampuhan: 100piece / buah per Bulan
  • Port: NingBo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Processing: Fermenting Equipment, imah brew     Kaayaan:  New
    Jumlah modél:  SLET-800l Brand Nami: SLET
    Tegangan:  3 fase, 380V 50HZ / 220V 60HZ Tipe ngolah:  gandum
    Dimension (L * W * H):  Kamampuh Request Kakuatan (W):  30 KW
    Sertifikasi:  CE PED LVD Beurat:  nurutkeun equipments
    Sanggeus-jualan Service disadiakeun: Insinyur sadia pikeun layanan Jaminan:  3 Taun
    Bahan:  stainless steel 304/316 Glikol Jaket:
    Dimpled plat on congcot sarta sisi
    Insulasi:  80mm Polyurethane Tekanan gawé:  0.2 Mpa
    polishing:  0.4um Sistim cuci:  360 gelar CIP cuci
    OEM:  enya manhole:  luhur atanapi samping
    Tekanan nguji:  0,3 Mpa suku: 4pcs lengkep SUS304 beurat
    Bungkusan & Taliwang
    Bungkusan DetailsWooden hal atawa wadah beusi kalayan pilem 

    dina luar pikeun bir komérsial brewing dipaké fermentasi 

    pakakas

    Time60days pangiriman sanggeus meunang bayaran canggih Anjeun
    Profil Perusahaan
    Jenis Usaha:      Produsén, Trading Company Location:  NINGBO, Cina (Daratan
    Produk utama:  Beer  Brewing  Equipment
    ,Micro Brewery Equipment,Pub Brewery Equipment,Craft Beer  Equipment,Beer Production Line
    Kapamilikan:  Nu boga wasta
    Total karyawan:     51 - 100 Jalma Total Pajeg Taunan:   2017 rahasia
    Taun Didirikeun:   2013 Top 3 Pasar:  Éropa Kulon 25,00%,  North  America 20.00%,
    Certifications produk:  CE, CE, CE CE ......

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !