imah brew XHY-8002

Detalls Gancang:

Processing: Fermenting Equipment, imah brew
Jumlah modél:  SLET-8004 Brand Nami: SLET
Tegangan: 380V Tipe ngolah: lager, ale
Kaayaan:  New

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1piece / lembar
  • Suplai Kamampuhan: 100piece / buah per Bulan
  • Port: NingBo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    rinci Qulick
    Processing: Fermenting Equipment, imah brew Kaayaan:  New
    Jumlah modél:  SLET-8004 Brand Nami:  XHY
    Tegangan: 380V Tipe ngolah: lager, ale
    Dimension (L * W * H):  Kamampuh Request Kakuatan (W): 0-80KW
    Fungsi:  Brewing  Beer BrewingEquipment Beurat:  nurutkeun equipments
    Sanggeus-jualan Service disadiakeun:  Insinyur sadia pikeun layanan   Jaminan:  5Years
    Bahan:  stainless steel 304/316 Glikol Jaket: 
    Dimpled plat on congcot sarta sisi
    cooling cara:  glikol cai chilling tekanan nguji:  4 bar
    Pemanasan cara:  Seuneu Kukus Electri
    kota
     
    Konci:  Brewpub Beer Equipment Ngaran produk:  Leutik La Tengah
    rge Kamampuh
    Sistim kontrol:  Témbongkeun Digital ngarancang:  sakumaha anjeun resep
    Bungkusan & Taliwang
    Kemasan hal DetailsWooden atanapi wadah beusi kalayan pilem  dina luar pikeun komérsial bir brewing dipake parabot fermentasi
    Pangiriman Time 35days sanggeus meunang bayaran canggih Anjeun
    Profil Perusahaan
    Jenis Usaha: Produsén, Trading Company   Location: NINGBO, Cina (Daratan 
    MMain Produk: Beer Brewing Equipment, Micro brewery Equipment, pub  brewery Equipment, Karajinan Beer Equipment, Beer Line Produksi     Kapamilikan: Nu boga wasta 
    Total karyawan: 51 - 100 Jalma    Total Pajeg Taunan: 2017 rahasia 
    Taun Didirikeun: 2013   Top 3 Pasar: Éropa Kulon 25,00%, Amérika Kalér 20.00%, 
    Certifications produk: CE, CE, CE CE ... ..

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !