imah brew XHY-8006

Detalls Gancang:

Processing: Fermenting  Equipment, imah brew
Jumlah modél:  SLET-8004 Brand Nami:  SLET
Tegangan: 380V Tipe ngolah: lager, ale
Kaayaan:  New

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1piece / lembar
  • Suplai Kamampuhan: 100piece / buah per Bulan
  • Port: NingBo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    rinci Qulick
    Processing: Fermenting  Equipment, imah brew Kaayaan:  New
    Jumlah modél:  SLET-8006 Brand Nami:  SLET
    Tegangan: 380V Tipe ngolah:
    lager, ale
    Dimension (L * W * H):  Kamampuh Request Kakuatan (W) : 0-80KW
    Fungsi:  Brewing Beer BrewingEquipment Beurat:  nurutkeun 
    kana equipments
    Sanggeus-jualan Service disadiakeun:  Insinyur 
    sadia pikeun layanan 
    Jaminan:  5 Taun
    Bahan:  stainless steel 304/316 Glikol Jaket: 
    Dimpled plat on
     congcot sarta sisi
    Pemanasan cara:  Seuneu uap Listrik Brand Nami: SLET
    Konci:  Brewpub Beer Equipment Ngaran produk: Leutik
     Tengah ageung
     Kamampuh
    Sistim kontrol:  Témbongkeun Digital ngarancang:  anjeun
     resep
    Aplikasi:  Brewpub Kapasitas: 
    100-5000L
    Bungkusan & Taliwang
    Kemasan hal DetailsWooden atawa beusi 
    panahan jeung pilem dina luar pikeun 
    komérsial bir brewing dipaké fermentasi
     alat
    Time60days pangiriman sanggeus meunang bayaran canggih Anjeun
    Profil Perusahaan
    Jenis Usaha:  Produsén, Trading
     Company 
    Location: NINGBO,
     Cina (Daratan) 
    Produk utama:  Beer Brewing Equipment, MicroBrewery Equipment, pub  brewery Equipment, Karajinan Beer Equipment, Beer Line Produksi   Kapamilikan:
     Nu boga wasta  
    Total karyawan:  51 - 100 Jalma  Total Pajeg Taunan:
    2017 rahasia
    Taun Didirikeun: 2013   Top 3 Pasar: 
    Éropa Kulon 
    25,00%, North
     America 20.00%, 
    Certifications produk: CE, CE, CE CE ...... 

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !