imah brew XHY-8003

Detalls Gancang:

Processing: Fermenting Equipment, imah brew
Brand Nami: XHY
Tegangan: 380V Kakuatan (W): 0-80KW
Brand Nami: XHY
Tipe ngolah: Ale, lager, IPA, APA, atawa nepi ka Resep

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1piece / lembar
  • Suplai Kamampuhan: 100piece / buah per Bulan
  • Port: NingBo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    rinci Qulick
    Processing: Fermenting Equipment, imah brew Brand Nami: XHY
    Brand Nami:  XHY Tipe ngolah: 
    Ale, lager, IPA, 
    APA, atawa nepi ka
     Resep
    Tegangan: 380V Kakuatan (W): 0-80KW
    Beurat: 200KG-2000KG Beurat: 200KG-2000KG
    Sanggeus-jualan Service disadiakeun: Insinyur 
    sadia pikeun mesin jasa peuntas laut
    Jaminan: 5 Taun
    Fungsi: Brewing Beer BrewingEquipment Bahan: Beureum Tambaga
    Ngaran produk: Leutik Tengah Kamampuh ageung Fungsi: Brewing Beer Brewing Equipment
    sistim kontrol: Semi-otomatis Kapasitas: 100-5000L
    Pemanasan cara: Seuneu uap Listrik sistim kontrol: Semi-otomatis
    Tempat Asal: NINGBO, Cina (Daratan Pamayaran: T / T
    Bungkusan & Taliwang
    Kemasan hal DetailsWooden atawa beusi 
    panahan jeung pilem dina luar pikeun 
    komérsial bir brewing dipaké fermentasi
     alat
    Time60days pangiriman sanggeus meunang bayaran canggih Anjeun
    Profil Perusahaan
    Jenis Usaha: Produsén, Trading Company Location: NINGBO, Cina (Daratan 
    Produk utama: Beer Brewing Equipment, Micro brewery Equipment, pub  brewery Equipment, Karajinan Beer Equipment, Beer Line Produksi     Kapamilikan:
     Nu boga wasta  
    Total karyawan: 51 - 100 Jalma  Total Pajeg Taunan: 2017 rahasia 
    Taun Didirikeun: 2013   Top 3 Pasar: 
    Éropa Kulon 
    25,00%, North
     America 20.00%, 
    Certifications produk: CE, CE, CE CE ...... 

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !