imah brew XHY-8005

Detalls Gancang:

Processing : Fermenting Equipment, imah brew
Jumlah modél:  SLET-8002 Brand Nami:  SLET
Tegangan: Request Tipe ngolah:  gandum
Kaayaan: New

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1piece / lembar
  • Suplai Kamampuhan: 100piece / buah per Bulan
  • Port: NingBo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    rinci Qulick
    Processing : Fermenting Equipment, imah brew Kaayaan: New
    Jumlah modél:  SLET-8005 Brand Nami:  XHY
    Tegangan: Request Tipe ngolah:  gandum
    Dimension (L * W * H):  Kamampuh Request Kakuatan (W):  10-200 KW
    Tegangan:  Request Beurat:  nurutkeun equipments
    Sanggeus-jualan Service disadiakeun:  Insinyur sadia pikeun layanan  Jaminan:  3 Taun
    Bahan:  stainless steel 304/316 Glikol Jaket: 
    Dimpled plat on congcot sarta sisi
    cooling cara:  glikol cai chilling tekanan nguji:  4 bar
    tekanan gawé:  2 watang pemanasan cara:  gas minyak listrik
    OEM:  enya ngarancang:  sakumaha anjeun resep
    Metoda kontrol:  panel touch purwakarta pemanasan cara:  gas minyak listrik
    Bungkusan & Taliwang
    Kemasan hal DetailsWooden atanapi wadah beusi kalayan pilem dina  the outer for commercial beer brewing used fermentation equipment
    Pangiriman Time 35days sanggeus meunang bayaran canggih Anjeun
    Profil Perusahaan
    Jenis Usaha:  Produsén, Trading Company   Location:  NINGBO, Cina (Daratan 
    Produk utama:  Beer  Brewing  Equipment, Micro brewery  Equipment, pub  brewery  Equipment, Karajinan Beer Equipment, Beer Line Produksi   Kapamilikan:  Nu boga wasta 
    Total karyawan:     51 - 100 Jalma   Total Pajeg Taunan:        2017 rahasia 
    Taun Didirikeun:   2013   Top 3 Pasar:  Éropa Kulon 25,00%, North America 20.00% ,Africa 10.00%  
    Certifications produk: CE, CE, CE CE ... ..

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !