Taros Kami

NIingbo XHY mesin CO, .Ltd.

alamat

BoHaiRoad638-1, XinQiDistrict

, Beilun, Ningbocity, ZhejiangProvince

Surélék

Carrie@china-brewhouse.com

telepon

+ 86-0574-86811106

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !