FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Anjeun rancang dina produk yourselves?

Sumuhun, urang gaduh pabrik urang sorangan specializing dina rupa hardwares mandi.

Kumaha kabisa ngembangkeun parusahaan ti produk na desain?

Urang ngalakukeun ogé dina pamahaman desain fashion jeung handap rarancang mainstream. Simkuring boga sorangan tim R & D urang pikeun nyugemakeun kedah item anyar Anjeun.

Naon kaunggulan anjeun sakumaha keur produk?

Sadaya produk urang anu dijieun tina kuningan jeung plating Chrome jeung stainless steel kalawan finish digosok, nu sasaran jadi produk tinggi tungtung, tapi dina harga nguntungkeun.

Naha perusahaan ekspor ka AS jeung Uni Éropa?

Pikeun sampel produk aslina urang (dina stock), harga sampel bisa jadi sarua jeung harga urutan bulk, muatan pengiriman barang dina biaya meuli urang OEM na ODM desain moal ngecas nurutkeun rarancang.
Sanajan biaya sampel bakal refunded sakali kami meunang urutan bulk Anjeun.

Naon istilah mayar anjeun?

Umumna, urang cutatan di FOB Ningbo. Mayar 30% deposit ku T / T saméméh produksi, 70% baiance dibayar dina 7days ngalawan pengiriman barang documents.Or L / C dina tetempoan.

Naon produksi Anjeun Diterangkeun-waktos keur urutan bulk?

Sacara umum, nu diperlukeun 30-45 poé keur kuantitas 2 * 40H '' sarta 45-60 poé di puncak usum atanapi ODM

desain.

Naon nu nuju-waktos keur sampel? Dupi anjeun nampa PayPal?

1-2 poé (di stock), 7 dinten atanapi panjang (ODM / produk ngaropéa). Sumuhun pikeun jumlah leutik, urang bisa nampa PayPal.

Kumaha upami biaya keur sampel sarta pangiriman maranéhanana?

Bébas sampel pikeun produk urang aslina (dina stock), muatan pengiriman barang dina biaya OEM meuli sarta

ODM desain moal ngecas nurutkeun rarancang, biaya bakal refunded sakali kami meunang urutan bulk Anjeun.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !