tank fermentasi XHY-8004

Detalls Gancang:

rinci Qulick
Processing : Fermenting Equipment, tank Fermentasi
Jumlah modél: RJ-3000L Brand Nami:  SLET
Tegangan:  380V / 220V Tipe ngolah: Alkohol
Kaayaan:  New

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1piece / lembar
  • Suplai Kamampuhan: 100piece / buah per Bulan
  • Port: NingBo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    rinci Qulick
    Processing : Fermenting Equipment, tank Fermentasi Kaayaan:  New
    Jumlah modél: RJ-3000L Brand Nami:  XHY
    Tegangan:  380V / 220V Tipe ngolah: Alkohol
    Dimension (L * W * H):  Kamampuh Request Bir Equipment Nami:  komérsial bir Brewing Dipaké 
    Sertifikasi:  CE ISO TUV Pabrik:  Sumuhun
    Sanggeus-jualan Service disadiakeun:  Insinyur sadia pikeun layanan  Sambungkeun cara:  Tri clamp
    Bahan:  stainless steel 304 / 316Red Tambaga Glikol Jaket: 
    Dimpled plat on congcot sarta sisi
    Kakuatan (W):  15-70Kw gumantung kana alat-alat Tekanan gawé:  0.2 Mpa
    polishing:  0.6um Metoda meresihan: Comprhensive beberesih Ball
    Fermenter:  Double Lapisan kalawan cooling Jaket manhole:  luhur atanapi samping
    Beurat: 200KG-2000KG  
    Bungkusan & Taliwang
    Kemasan hal DetailsWooden atanapi wadah beusi kalayan pilem dina  luar pikeun komérsial bir brewing dipake parabot fermentasi
    Pangiriman Time 35days sanggeus meunang bayaran canggih Anjeun
    Profil Perusahaan
    Jenis Usaha:      Produsén, Trading Company Location:  NINGBO, Cina (Daratan 
    Produk utama:  Beer Brewing Equipment, Micro brewery Equipment, pub   brewery Equipment, Karajinan Beer Equipment, Beer Line Produksi   Kapamilikan:  Nu boga wasta 
    Total karyawan:     51 - 100 Jalma   Total Pajeg Taunan: 2017 rahasia 
    Taun Didirikeun:   2013 Top 3 Pasar:  Éropa Kulon 25,00%,  Amérika Kalér 20.00%,  
    Certifications produk: CE, CE, CE CE ... ..

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !