FermentingEquipment, distiller XHY-8008

Detalls Gancang:

Processing:  FermentingEquipment, distiller
Beungeut: Eunteung Polandia Kawat gambar
Brand Nami:  SLET
Tipe ngolah:  Ale, lager, IPA, APA, atawa nepi ka Resep
Tegangan : ngaropéa Kakuatan (W):  ngaropéa

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1piece / lembar
  • Suplai Kamampuhan: 100piece / buah per Bulan
  • Port: NingBo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    rinci Qulick
    Processing:  FermentingEquipment, distiller Beungeut:Eunteung Polandia
    Kawat gambar
    Brand Nami:  XHY Tipe ngolah:  Ale, lager, IPA, APA, atawa nepi ka Resep
    Tegangan : ngaropéa Kakuatan (W):  ngaropéa
    Beurat: ngaropéa Ketebalan: 2-10mm
    Sanggeus-jualan Service disadiakeun: Insinyur sadia pikeun layanan  mesin peuntas laut ngagosok: eunteung Polandia internal
    Ngaran produk:  Leutik Tengah Kamampuh ageung Beungeut:Eunteung Polandia
    Kawat gambar
    Sistim kontrol:  Semi-otomatis Konci:  Brewpub Beer Equipment
    Kaayaan:  New Kapasitas: 0-20000L
    Pemanasan cara : Seuneu uap Listrik Sistim kontrol:  Semi-otomatis
    Tempat Asal: NINGBO, Cina (Daratan Pamayaran: T / T
    Bungkusan & Taliwang
    Kemasan hal DetailsWooden atawa beusi 
    panahan jeung pilem dina luar pikeun 
    komérsial bir brewing dipaké fermentasi
     alat
    Time60days pangiriman sanggeus meunang bayaran canggih Anjeun
    Profil Perusahaan
    Jenis Usaha : Produsén, Trading Company Location:   NINGBO, Cina (Daratan 
    Produk utama:  Beer Brewing Equipment, Micro brewery  Equipment, pub brewery Equipment, Karajinan Beer Equipment, Beer     Kapamilikan:      Nu boga wasta   
    Total karyawan:  51 - 100 Jalma Total Pajeg Taunan:   2017 rahasia
    Taun Didirikeun: 2013   Top 3 Pasar:  Éropa Kulon 25,00%, North  America 20.00%  
    Certifications produk: CE, CE, CE CE ...... 

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !